Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

De beste vliegtuigmaatschappijen voor vliegtickets

Als we op vakantie willen gaan, maken we vaak gebruik van het vliegtuig. Het liefst spenderen we zo weinig mogelijk geld aan een vliegticket, maar het kan ook anders. Wat als je de vlucht beschouwt als een onderdeel van je vakantie en je er een bijblijvende ervaring van wil maken? Hier zijn de beste vliegtuigmaatschappijen waar je vliegtickets kunt kopen voor de beste vliegervaring.

Qatar Airways

Qatar Airways verbindt met meer dan 140 bestemmingen reizigers wereldwijd en biedt uitstekende diensten aan haar passagiers. De luchtvaartmaatschappij zorgt ervoor dat elke passagier een prettige vliegervaring heeft. Het vliegt over het Midden-Oosten, Azië, Europa, Afrika, Noord- en Zuid-Amerika. De luchtvaartmaatschappij begon in 1997 en werd al snel een van de topfavorieten onder reizigers. De business class en first class vliegtickets staan garant voor een geweldige vliegervaring en wordt om de juiste redenen beschouwd als de beste luchtvaartmaatschappij ter wereld.

Singapore Airlines

Singapore Airlines is een van de top 10 luchtvaartmaatschappijen ter wereld. Het is ook een gerespecteerd merk in de reisindustrie en staat bekend om zijn uitstekende klantenservice en voor het bieden van een comfortabele, luxe vlucht aan zijn passagiers. De nieuwe eersteklas suites en de cateringprogramma’s van de vlucht zijn nog meer redenen waarom Singapore Airlines een topfavoriet is. Een vliegticket boeken bij Singapore Airlines betekent dus dat je je reis in stijl begint.

Emirates

Emirates is sinds 1985 actief in de luchtvaart en heeft wekelijks ongeveer 1500 vluchten over de hele wereld. Het is een van de meest vertrouwde en geprefereerde luchtvaartmaatschappijen ter wereld. Het heeft een reputatie opgebouwd als comfortabel, punctueel en biedt geweldige klantenservice. Het had slechts twee vliegtuigen toen het begon, in de jaren ’80, maar het is nu eigenaar van een vloot van meer dan 230 vliegtuigen. Een van de beste aspecten van Emirates is hun entertainmentsysteem tijdens de vlucht, iets dat je hard nodig hebt als je een langeafstandsvlucht maakt.

Cathay Pacific

Cathay Pacific is een in Hong Kong gevestigde luchtvaartmaatschappij en vliegt naar meer dan 200 bestemmingen over de hele wereld. Van Azië, Noord-Amerika, Australië tot Europa en Afrika heeft het een vloot van ongeveer 200 vliegtuigen. Zoals de meeste luchtvaartmaatschappijen tegenwoordig, heeft Cathay Pacific ook biedt het promoties op vliegtickets op het gebied van kilometers en klantenloyaliteit. De meeste van haar internationale vluchten hebben een tussenstop in Hong Kong, omdat het ook een hub is voor de luchtvaartmaatschappij. Cathay Pacific is ook een van Azië’s beste langeafstandsluchtvaartmaatschappijen.

Qantas

De maatschappij is uitgegroeid tot de grootste internationale en binnenlandse luchtvaartmaatschappij van Australië. Qantas heeft ook flyer-miles, genaamd Flight Credit, die kunnen worden gebruikt om kortingen te krijgen of de kosten van het vliegticket te dekken. Hun eet- en entertainmentopties tijdens de vlucht zijn nog een andere reden waarom het nog steeds een van de beste luchtvaartmaatschappijen ter wereld is.