Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

De meest exclusieve bestemmingen ter wereld!

Op reis gaan dat doe je om even de batterijen op te laden en echt te genieten van het leven. Maar wat als je nu op zoek bent naar een echt bijzondere bestemming? Ergens waar de luxe en de glamour ervan spat? Waar je de richt and famous zo tegen het lijf kunt lopen? Dan zijn er wel een aantal reisbestemmingen te bedenken waar dat bijna een gegeven is. Dit zijn de meest exclusieve vakantiebestemmingen ter wereld!

Bora Bora

In de Stille Oceaan gelegen tussen Zuid-Amerika en Australië vind je het prachtige eiland Bora Bora. Deze atol is één van de bekendste locaties ter wereld en dat heeft alles te maken met de onmetelijke schoonheid van dit paradijs op aarde. Bora Bora beschikt over twee uitgedoofde vulkanen, over een schitterende laguna en over parelwitte stranden. Over het eiland verspreid vind je tientallen resorts met zeeligging om te volle te genieten van het turquoise water. Niet voor niets is Bora Bora een favoriet van de beroemdheden!

Bali

Bali vind je terug in Azië en is daar misschien wel de populairste eilandbestemming. Net als bij Bora Bora geniet je hier van natuurschoon, parelwitte stranden en felblauw water. Ook hier vind je tal van resorts waar exclusiviteit het codewoord is. Bijzonder aan Bali echter is dat je hier ook echt de avonturier uit kunt hangen. Heb je trek in een wandeltocht langs afgelegen bergdorpjes? Verdwalen in het groen? Op Bali is het maar een kleintje!

De Malediven

De Malediven is een naam die heel wat mensen bekend in de oren zal klinken. Het is een eilandengroep van in totaal over de duizend eilanden. Van die duizend eilanden zijn er tientallen helemaal gericht op toeristen die op zoek zijn naar kristalhelder water en ontspannende stranden. De Malediven staan ook bol van de luxueuze opties. Of je nu een driesterrendiner wilt boeken of gewoon heerlijk de wellness over je heen wilt laten komen: op de Malediven kan het.

Dubai

Dubai is een stad die gespecialiseerd is in overdaad. Het is het kroonjuweel van de overdreven luxe en is de stad bij uitstek voor wie geld geeft of lekker veel geld wilt uitgeven voor een luxe vakantie. Het is de plak van de marmeren winkelcentra, van de jachthavens, van de kunstmatige schiereilanden en van grenzeloze rijkdom. In de straten van Dubai zie je dan ook de ene blitse wagen na de andere voorbij scheuren. Je struikelt er haast over de beroemdheden die de stad eens aandoen en shoppen kan je zelfs in Milaan of Parijs niet zo exclusief. Dubai is een stad die compleet losstaat van de rest van de wereld!